2018 GQ replika hodinky průvodce

AP repliky hodinekMezi tolika různými repliky, nejjednoduššími dvěma ručičkami až po nejmodernější chronograf, výhradně každý styl, velikost a barva: tímto ročním popisem nejlepšího ročníku repliky hodin a značek, které vám je přinesly.
Rolex
Zatímco budoucí rivalové se mohou snažit o zvýšení jejich atraktivity tím, že přidávají komplikace, Rolex nadále vyjadřuje svou nadřazenost tím, že dělá jemné, ale významné zlepšení svých již předních návrhů. Nový Sea-Dweller například získá keramický rám, větší 43mm kufřík, první magnety na “cyklops” a modrou luminiscenci. Červený nápis “Sea-Dweller” kývne na originál z roku 1967.
Audemars Piguet
Pokud jde o falešné hodinky mužů, zdá se, že replika Audemars Piguet směřuje ke statusu “mono-brand”, protože kladou stále větší důraz na legendární Royal Oak. Ale proč ne, když už dlouho je nejprodávanějším základním kamenem? Kolem variací na téma vyplňte letošní katalog, včetně platinové verze mocného offshoreho chronografu. “Je to opravdu šikovná šelma ..
Breitling
Velkou zprávou z Breitling repliky hodinek je, že byla prodána. Po několika měsících spekulací, že společnost chystala získat, koupila v dubnu soukromý akciový gigant CVC Capital Partner za levnou cenu. Získal ji Ernest Schneider v roce 1979 a v rodinách od té doby po dobu 20 let jeho synovi Theodore, který si ve firmě udrží 20% podíl.
Hublot
Právě když jste si mysleli, že falešný Hublot nemohl získat další avantgardy, značka spolupracovala s Ferrari na vytvoření chronografu Techframe Tourbillon. Při značení 70. výročí značky automobilu se v hodinkách nachází ruční pohyb v rámu karbonových mříží, který je vyroben ze špičkových technologií Peek, titanu nebo Hublotova “King Gold”.
IWC
Je dobré vidět některé cenově dostupné kusy, které se přidávají ke značce značky Schaffhausen, včetně modelů věnovaných autora malého knížete a leteckému Antoine De Saint-Exupery, stejně jako hnědou číselnou verzí 36mm Pilot’s replica Watch Automatic.