2021 Populární Rolex Batman GMT-Master II

repliky rolexZatímco Rolex GMT-Master existuje od roku 1954, Batman je nejnovějším přírůstkem do kolekce, který má nyní ikonický černý a modrý keramický rámeček. Stejně jako „temný rytíř“ si tyto odvážné barvy získaly po vydání v roce 2013 roztomilou přezdívku. Zatímco batman Rolex může mít krátkou historii, je ve skutečnosti různorodý a zajímavý. Batole Rolex GMT-master II je okamžitá klasika a díky nedávným upgradům si získala větší uznání celé komunity luxusních hodinek. Pojďme se lépe podívat na důležitý milník „batmana“ laureus GMT-master II.
Když byl Rolex Batman uveden na Baselworld 2013, všichni si toho všimli. Modrý a černý rámeček byl nejen opravdu moderní a chladnou iterací dvoubarevného rámečku, který jsme si uvědomili a milujeme z kolekce GMT-Master, ale byl také prvním svého druhu. Společnost Rolex již používala keramiku ve svých rámečcích asi deset let, ale až v Batman GMT dokázali pomocí tohoto záludného materiálu vytvořit dvoutónový rámeček.
Výsledkem byl bohatý a nasycený dvoubarevný rámeček, který by byl mnohem silnější a udržel barvy exponenciálně lépe než jeho předchozí hliníkové protějšky. Byl to nejen původní Batman – ref. 116710BLNR – první dvoubarevný keramický rámeček, ale na několik let byl také jediným dostupným na hodinkách GMT z nerezové oceli. Je to proto, že společnost Rolex současně přesunula svůj červený a modrý pepsi GMT ze všech nerezových ocelí na 18K platinu.
2019, šest let po první aktualizaci repliky Rolex Batmanem. I když existují některé interní a externí upgrady, nejvíce se mluvilo o upgradu, nyní standardním, pětičlenným náramkem z nerezové oceli 904L z nerezové oceli.
Zatímco někteří lidé zbožňují tuto nádhernou aktualizaci fanoušků oblíbeného Batmana GMT-Master II, jiní stále upřednostňovali náramek Oyster s tím, že to bylo v rozporu s neodmyslitelnou sportovností kolekce GMT-Master. Ať tak či onak, zcela nový náramek Jubilee pomohl odlišit tuto novou generaci falešných hodinek Rolex GMT od různých dalších kolekcí profesionálních hodinek značky.
Kromě nového náramku Jubilee, případ nového ref. Model 126710BLNR GMT-Master II byl také přepracován, aby poskytoval mnohem jemnější pocit na zápěstí. Dalším z nejvýznamnějších upgradů byl nový Cal. Hnutí 3285 představující značný únik značky Chronergy. Rozhodčí Model 126710BLNR má na svém číselníku Maxi také zcela nový lumín Chromalight, který dává hodinkám nápadně modré světlo až na osm hodin. Jako by ciferník nebyl dostatečně výrazný, Rolex má nadměrný ciferník hodinek, který dodává světelný blok a ručičky ve stylu Mercedes-Benz pro odvážnější a sportovnější vzhled zápěstí.