2023 Nejprodávanější Rolex Sky-Dweller za dobré ceny

Rolex je známý svou schopností vytvářet nádherné hodinky a s uvedením modelu Rolex Sky-Dweller v roce 2023 znovu povýšil svět luxusních hodinek. Tyto nádherné hodinky dokonale spojují eleganci, vytříbenost a pokročilé funkce, díky čemuž jsou dokonalým společníkem na cestách.
V návaznosti na své vážené dědictví a hodinářské znalosti společnost Rolex vylepšila 2023 Sky-Dweller na vynikající příklad hodinářského inženýrství a designu. Budoucnost kolekce Sky-Dweller je díky své jedinečné kombinaci estetiky a funkčnosti velmi inspirována.
Charakteristickým rysem 2023 repliky Rolex Sky-Dweller je jeho intuitivní zobrazení ve dvou časových pásmech, které uživateli umožňuje snadno sledovat místní a referenční časy. Centrální hodinová, minutová a vteřinová ručka zobrazují místní čas, zatímco referenční čas je zobrazen na otočném 24hodinovém disku. To umožňuje cestovateli snadno sledovat obě časová pásma současně.
Pokročilý roční kalendář Sky Dweller ukazuje mistrovství společnosti Rolex v oblasti složitých hodinových mechanismů. Tento kalendář, pojmenovaný po astronomickém jevu „Saros“, je uživatelsky velmi přívětivý, protože datum stačí upravit pouze jednou ročně. Datum se zobrazuje na 3. hodině a měsíc je označen 12 malými skrytými otvory po obvodu číselníku.
Tato inovace se rozšiřuje na uživatelský zážitek Sky-Dweller 2023. Rolex Ring Command Beel umožňuje uživatelům bez námahy upravovat funkce hodinek otáčením vroubkovaného rámečku. Tento důmyslný mechanismus umožňuje uživateli snadno nastavit datum, místní čas a referenční čas.
Srdcem modelu Rolex Sky City 2023 je nový vlastní strojek Caliber 9002, samonatahovací mechanický strojek vyvinutý pro přesnost a spolehlivost. Calibre 9002 má 72hodinovou rezervu chodu a vlásenku Parachrom pro vynikající odolnost proti nárazům a změnám teploty.
Stejně jako všechny hodinky Rolex jsou 2023 Sky-Dweller vodotěsné do 100 metrů (330 stop), což zajišťuje, že jsou během cestování chráněny před živly.